Barn och baby

Barn och Baby var tidigare en av Sveriges största barn- och babymässor. Flera andra mässor har tagit över stafettpinnen och här listar vi några olika barn- och babymässor. 

Barnmässan i Karlstad 

underBARA BARN-mässan i Stockholm 

Hela tre dagar med shopping, seminarier och underhållning för hela familjen. Fokus ligger på graviditet, familjer och barn 0-6 år. Man titulerar sig som Sveriges största barnmässa. Hålla i oktober. Man kommer under 2020 även köra två dagar i Malmö på Malmömässan. 

Barnmässan i Uppsala 

Har i år (2019) haft sin andra barnmässa. Det är Brink & Berger samt Uppsala Nya tidning som står bakom mässan. Totalt är cirka 40 föreningar och företag på plats för att underhålla och informera. Detta blandas tillsammans med föreläsningar, barnteater och mycket mer.  
http://www.barnmassanuppsala.se/ 

Kids familjemässa 

En mässa som hålls i flera städer under året, däribland Linköping, Norrköping, Växjö, Jönköping, Halmstad och Kalmar. Det är Möten och Event i Sverige AB som håller i mässorna och förutom att se produktnyheter och möjlighet till shopping så erbjuda intressanta föreläsningar och roliga aktiviteter. Det är utställare inom en mängd olika kategorier, däribland Resor & Semester, Fordon & Trafik, Mat & Dryck, Leksaker & Barnartiklar, Ekonomi & Försäkring, Motion & Hälsa och mycket mer.